FAMÍLIESLA BIBLIOTECA ESCOLAR I LA LECTURA  A CASA

 


El pla de foment de la lectura constitueix una de les línies fonamentals del nostre centre, pel reconeixement que la lectura té com a ferramenta bàsica en l'aprenentatge i en la formació integral del nostre alumnat, així com a principal via d'accés al coneixement i a la cultura.
Una part molt important d'aquest pla és la seua implicació. Per això informem del funcionament de la nostra biblioteca i com podeu ajudar als vostres fills/es a gaudir de la lectura.
Aquest any, com a novetat, volem apropar a tots els pares a la nostra biblioteca escolar. Volem fer-vos partícips d’aquest espai tan màgic de l’escola.

Els dimecres de 16 a 17h obrirem les portes de la biblioteca als pares. Podeu visitar-nos, fer una ullada, servei de lectura i/o agafar llibres en préstec tan per als pares com per als nens, així com disposar també d’un assessorament per fer una tria adequada.

La biblioteca de l’escola té una pàgina a la que podeu accedir des de la web de l’escola. Allí podeu consultar totes les activitats que hem fet fins ara i les que anirem fent al llarg del curs. L’adreça de la web de l’escola és: http://bibliotecaescolarpamies.blogspot.com.es/p/biblioteca_23.html

Presentem l'esposició al pares! Els alumnes de cicle mitjà ens han preparat un menú complet per llepar-nos els dits!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DEIXA EL TEU COMENTARI!