dimecres, 2 de novembre del 2016

Des de l’Entorn d’Aprenentatge de Sebes a Flix en Josep M. Albiac ens ha presentat els recursos pedagògics d’aquest espai natural i la darrera publicació MOIXONS DE LA RESERVA NATURAL DE SEBES, una guia dels ocells de l’entorn editada per Pas de Pardal: www.pasdepardal.cat
per fer arribar a totes les biblioteques escolars de la zona:
moixons







El grup del Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera vam poder gaudir d’aquest entorn fantàstic de la mà d’en Pere Josep Jiménez, director de la Reserva Natural de Sebes. Un espai natural que ofereix itineraris pedagògics per a conèixer la diversitat d’espècies animals ( sobretot ornitològiques), la diversitat d’hàbitats (des del bosc de ribera a les oliveres) i les actuacions d’educació ambiental i de recuperació de la memòria històrica de la navegació fluvial a l’ Ebre.
Des del Mas del Director, centre d’informació amb l’exposició de la fauna i els espais naturals, al Mas de la Pitoina on es troba el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga, fins les passeres del bosc de ribera amb els cants dels ocells, hem fet un tast meravellós d’aquest entorn riberenc amb un regal final majestuós.
GRÀCIES COMPANYS I COMPANYES PER FER-HO POSSIBLE I COMPARTIR-HO !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DEIXA EL TEU COMENTARI!