dimecres, 13 de gener de 2016

llibres de LA MALETA D'ÀLBUMS IL.LUSTRATS


L'ELEFANT ENCADENAT
, Jorge Bucay, Editorial Serres (2008) –> 
El primer conte per a nens de Jorg Bucay. De tots els de la maleta és un dels nostres preferit, és tendre, dolç i trist. Les il·lustracions són magnífiques i adients a la història que s'explica.
Us en faig cinc cèntims...És un nen que va al circ i li agrada molt, el que més li impressiona però és el fantàstic número dels elefants. Aquells animals tan grossos i increïbles fent totes aquelles coses… això el captiva. Però el pobre nen sempre s'ha preguntat perquè no es desliga de la petita cadena clavada en un troç d'estaca que el manté captiu. Ho pregunta a tothom i li diuen que és perquè està ensinistrat. El nen respón: "Si està ensinistrat, no caldria lligar-lo perquè no s'escaparia". Cert del tot. Pensa que és un gran misteri ... La trista resposta a tot plegat és que el pobre elefant quan era petit, ja el van encadenar a una cadena, que en aquell moment era més forta que ell; i va probar d'alliberar-se i no ho va aconseguir. Un bon dia es va cansar d'intentar-ho, i quan ja era prou gran per poder-se alliberar, ja no ho provava perquè recordava que aquella cadena sempre havia estat més forta que ell. El nen somia en que aquell elefant ho haurà tornat a intentar i que ara és lliure però continua anant amb el circ i fent els seus grns espectacles, aquesta vegada perquè ho vol realment.

Us deixo el vídeo on s'explica el conte per si hi voleu fer-hi un cop d'ull...A LA PESTANYA DE CICLE MITJÀ VEUREU EL TREBALL QUE HEM FET DE L'ÀLBUM

Aquest mes tenim a la nostra biblio 

LA MALETA D'ÀLBUMS IL.LUSTRATS


Ja us explicarem quins àlbums ens han agradat més!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DEIXA EL TEU COMENTARI!